2012. január 29., vasárnap

Elkészült a második


Alaposan meg vagyok fertőzve x-szemekkel. Amíg el nem készül, egy-egy darab, nem nagyon tudok mást csinálni, aztán meg alig várom, hogy nekikezdhessek a következőnek. A harmadik muffinom is majdnem kész, hamarosan azt is megmutatom.

2012. január 28., szombat

Alakul az első

Ma végre hozzáfogtam. Elsőként egy három-muffinos képet hímzek.

2012. január 25., szerda

Szép napot mindenkinek!

A mintát ma kinyomtattam , este összeválogatom a fonalakat és keresek anyagot.
Azt még nem tudom , hogy mi lesz belőle, de szép lesz ha kész lesz.

Én is

Halihó Mindenkinek! :))

A minta nálam, kinyomtatva még nincs, de folyamatban.
Fonalak előkészítve.
Alap még tanakodás tárgyát képezi, mert ami jó lenne abból nincs elég, csak fecni, ami meg határeset, na abból van dögivel. Azt hiszem az utóbbinál maradok, mert momentán a házikassza közbeszólt.
No, itt tartok. :))

2012. január 23., hétfő

Bejelentkezés

Köszönöm,hogy részese lehetek ennek a közös hímzésnek. Még nem tudom, mi lesz belőle,de hamarosan eldöntöm és nekilátok.
Addig is jó munkát mindenkinek!:))

2012. január 21., szombat

Audi bejelentkezik

Sziasztok kedves muffin-projekt résztvevők!

Ma kaptam meg a mintaoldalakat, és alig várom, hogy hétfőn ki tudjam nyomtatni színesben. Addigra be kell fejeznem a mostani munkát (egy kedves barátnőm kislányának hímzem nevének kezdőbetűjét egy kalapos, virágárus lányka társaságában).
Én sem fogok a színkódokhoz ragaszkodni, már csak anyagi megfontolásból sem. Pont jól jön, hogy ilyen élénk színeket lehet használni, mert úgy rémlik, ezekből jócskán van a kosaramban.
Jelenlegi terveim szerint képek lesznek a muffinokból, nem egy nagy, hanem több kicsi. Van amelyiken csak egy, van amelyiken egy sor (egymás mellett a három).

Örülök, hogy együtt hímezhetek veletek, izgatottan várom a fejleményeket... És köszönöm Ildinek, hogy felhívta figyelmemet a játékra!

Jó munkát mindenkinek!
Audi

Első muffin


Én sem ragaszkodtam a színkódokhoz. Egy hete vettem fonalakat csak úgy, ami megtetszett, és sok maradt a teáskannák hímzése után is. És íme az első. Nagyon jó volt hímezni, szerintem a többit is fogom szeretni.



2012. január 19., csütörtök

Jelentkezem! :-)

Sziasztok kedves hímzőtársaim. Ma megkaptam Timitől a muffin-ok mintáját, a párommal ki is nyomtattam szép színesben Neki is nagyon tetszik! Nem tudom megállni, hogy legalább az átváltást meg ne csináljam most azonnal, és felmérjem milyen fonalam nincs hozzá. Lassan bármilyen mintát azonnal kezdeni tudok, mert már nem sok hiányzik, hogy Venus-ból a teljes színpalettám meglegyen. :-) Még befejezek két munkát, aztán neki is ugrok. Addig meg eldöntöm mi is legyen belőle. Gondolkoztam a párnában, képben, de lehet belőle tálcába minta egy üveglap alá. Még eldöntöm. Nektek mi lesz belőle?

Cinella