2012. március 13., kedd

Fonalaim:(

Nem tűntem el, csak csúnyán kitolt velem a gmail:( Megrendeltem a fonalakat, kaptam visszaigazolást, de 6 nap múlva jelzett be olvasatlan levélnek! Hímezhetném már vagy 3 napja!! Úgy izgulok már, nagyon tetszik. Tudjátok, nekem kerettel lesz, a pöttyössel:) Gondoltam citromsárga pöttyös keretre...nagyon vacilálok. Szerintetek mutatna? Ha megjönnek a csodáim, fotózok és megmutatom:) Addig is Mindenkinek Jó munkát!

4 megjegyzés:

  1. Ha végre hozzá tudok fogni, nekem is keretes lesz és fehér, mint a Danone:) Mert piros anyagra hímzem majd. Biztos jól fog mutatni sárga kerettel is, mert van benne sok sárga. Hú, ismerős az érzés, hogy mennyire várod már, hogy elkezdhesd. Életem első garnitúrájára hónapokat vártam, hogy megrendelhessem hozzá a kezdő csomagot:)

    VálaszTörlés
  2. Annyira helyesek ezek a muffinok:) Közben behörcsögöltem egy másik muffinos mintát is, úgy emlékszem Vervaco. Az is nagyon szép:)
    Ha jó szerencsém van, ma megjönnek a fonalaim....:)

    VálaszTörlés
  3. Piros alapon nagyon szép lesz:) Inkább túró rudi, mint Danon:)

    VálaszTörlés
  4. Heni szerintem jól fog mutatni a sárga :) Ha esetleg van meg fonalad addig hímezd azt, én úgy szoktam... bár ha sok hiányzik akkor nem túl jó...

    VálaszTörlés